Nederlandse band brengt ode aan Supertramp

DELFZIJL

De Nederlandse band Supertrap brengt zaterdag 27 oktober in Theater de Molenberg met het concert Live in Paris een hommage aan de Britse symfonische rockgroep Supertramp.

De acht ervaren muzikanten spelen alle nummers van de legendarische Live in Paris-show uit 1979, waarin nagenoeg alle hits voorbijkomen, van The Logical Song, Dreamer, Give a little bit tot aan Breakfast in America, School en Fool’s Overture. Supertramp mocht in die jaren tot de meest succesvolle en geliefde bands ter wereld worden gerekend. De thema’s uit hun liedjes, zoals liefde, macht en religie, blijken tijdloos, net als de muziek.

Supertrap is opgericht in 2013 en mag dé Nederlandse Supertramp tribute worden genoemd. De band heeft veel aandacht besteed aan licht en pakkende visuals. hun enthousiasme, Britse humor en respect voor het origineel zorgen ervoor dat de magische sfeer van 1979 wordt opgeroepen.

De aanvang van het concert is kwart over acht.