Assepoester voor kinderen vanaf 6 jaar in De Molenberg

DELFZIJL

Halverwege de herfstvakantie, woensdag 24 oktober, komt Langhout Theaterproducties naar De Molenberg met een eigentijdse bewerking van het sprookje Assepoester van de gebroeders Grimm.

Door een lange reis van haar vader naar het buitenland, is Assepoester alleen met haar gemene stiefmoeder en stiefzus.

Zij laten haar alle smerige klusjes in huis doen en als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag ze niet mee van de twee krengen. Gelukkig is er een goede fee die zorgt dat Assepoester toch de kans krijgt om naar het bal te gaan. En daar loopt zij een leuke prins tegen het lijf.

Langhout Producties geeft het bekende sprookje, dat geschikt is voor kinderen vanaf zes jaar, een humoristische twist en voorziet het van vrolijke liedjes en schitterende kostuums.

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt 80 minuten zonder pauze. Na afloop is er in de foyer een meet en greet met de cast. Daarnaast kunnen de kinderen een kleurplaat inleveren, die van de website van de Molenberg te downloaden is. Voor de mooiste tekening is er een leuke prijs.