Expositie Artcetera op Ewsum

MIDDELSTUM

Stichting Beetke Benieuwd presenteert van 4 juli tot en met 2 september de expositie ‘de Natuur in’ van Artcetera op borg Ewsum.

De opening op 8 juli om 15.00 door Anja Nutters, voorzitter van Artcetera, met muziek van Cem Evin, gitaar en Ivan Baryshnikov, saxophoon. De leden van kunstenaarscollectief Artcetera studeerden in 2007 af aan Academie Minerva. Ze spraken af elkaar daarna te blijven stimuleren in hun ontwikkeling. Ze werken en exposeren allen individueel en houden maandelijks werkbesprekingen in de afzonderlijke ateliers. Daardoor ontstaan er ook gezamenlijke exposities vanuit thema’s.

In Ewsum toont Artcetera werken, geïnspireerd op de natuur. Ze worden aangevuld door een gastexposant. De variatie in stijlen toont de afzonderlijke kwaliteiten van de leden. Het gaat om schilderijen, grafiek, beelden en tekeningen.

Meer informatie: www.artcetera.nl.