Sietsation met de band PuurNL

TEN POST

Het feest Sietsation heeft zaterdag 17 september de band PuurNL als hoofdact.

Sietsation wordt georganiseerd door de vrijwilligers van 10PM (Ten Post Muziek), Sietze van de Laan, Nico Veldman, Franka Korpel, in samenwerking met jongerenwerker Kim Aarts en mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele anderen, zoals de barvrijwilligers van SV TEO, jongeren die helpen bij de opbouw, ondersteuning van het dorpshuis enmedewerking van EHBO-er Tjibbe Grims. Zaterdag 17 september zijn -zoals altijd- eerst de kleintjes weer aan de beurt tijdens de kinderdisco. Van 15:30 tot 17:00 uur zijn alle kinderen van de basisschool van harte welkom om te komen dansen op de muziek van DJ Noki en mee te doen aan de activiteit ‘Pimp ’n Petje’. De entree en meedoen is gratis.. Vanaf 21:00 uur start het feest voor iedereen van 12 tot 100 jaar. DJ Noki zal de feestgangers het eerste uur opwarmen en vanaf 22:00 uur staat de band PuurNL op de planken. PuurNLstaat voor een avond vol overbekende nederpophits, van De Dijk tot De Poema’s en van Andre Hazes tot aan The Scene. De hele Nederlandse nederpophistorie komt voorbij. Het evenement duurt tot 02:00 uur en is gratis toegankelijk.

Auteur

admin