Prijzen Alpe D’HuZes Team Lever uitgereikt

Delfzijl

Het team Lever du Soleil heeft de prijzen uitgereikt na terugkomst van Alpe D'HuZes.

Het was een bewogen en saamhorige week met een lach en een traan an de voet en onderweg naar de top van de Alpe d' Huez. Topprestaties zijn er geleverd door de deelnemers, zus en broer Jacqueline en Wilfred P. Zuidhof en zoon en vader Jordi en Edwin Schaafsma. Zij hebben, net als alle andere deelnemers, de Alpe d'HuZes beleefd én bedwongen. Int otaal heeft Team Lever du Soleil voorlopig een bedrag van €4783,- opgehaald voor het KWF. Sommige toezeggingen moeten nog worden gedoneerd dus het eindbedrag zal nog hoger uitvallen. De totale tussenstand staat op €10.738.427,81.

Als klapper was er de loterij waarvan de trekking op de finishlijn van de Alpe d' Huez werd verricht. De hoofdprijs, Sparta Fab 3, ter beschikking gesteld door van Kleef fietsen uit Warffum, is gewonnen door de heer Germs uit uit Almelo. Bijzondere prijzen als een trainingspak van Epke Zonderland ging naar Evert-Jan van Dijken uit Uithuizermeeden; een gesigneerd shirt SC Heerenveen naar de familie Smit uit Bedum; de rozetten van Anke van Grunsven naar Carien Mulder uit Kantens; de badmuts van Ranomi Kromowidjojo naar de familie Beukema uit Groningen

De andere prijzen vielen als volgt: Didi's wonen in sfeer uit Uithuizermeeden naar buurman Piet uit Lemmer; metamorfose Kapsalon Tabak uit Middelstum naar Rob Siemerink uit Borne; metamorfose kapsalon Martinique uit Middelstum naar Ilco van der Gronde uit Kantens; De Kleine Toren Brocanterie uit Uithuizermeeden naar R. Straatman uit Bedum; een sportvoedingspakket naar Lianne van der Kooi uit Uithuizermeeden; een buikspiertrainer naar Gert Homan uit Kantens.


Auteur

Redacteur