Koningsdag Ten Boer nieuw feest

Ten Boer

De Koningsdag van Ten Boer is op het Dorpsplein iets anders van opzet. Het accent is verlegd naar een feestdag voor alle leeftijden.

De Activiteitencommissie van Dorpsbelangen Ten Boer had tot dusver als voornaamste doelgroep voor het middagprogramma de jonge kinderen. Er zijn diverse demonstraties om naar te kijken, zoals Hiphop, Zumba of Bootcamp. Daarnaast wordt er een Levend Tafelvoetbal competitie gespeeld.  Ook is er nu een avondprogramma met de Joy Radio Drive-in Show. Vanaf ‘s middags zijn er diverse lekkernijen en drinken te krijgen op het plein. Dit jaar heeft de Activiteitencommissie gekozen om voor Koningsdag een samenwerking aan te gaan met Stichting Springtime. Door de krachten te bundelen hebben ze meer te bieden. Het programma begint om 10.00 uur met het vlag hijsen met de burgemeester, gevolgd door een miniconcert van Volharding. Daarna ziet het er als bvolgt uit: 11:00 uur: Selfiejacht; 13:00 uur: Kindervrijmarkt; 14:00 uur: Zumba Workout; 15:00 uur:  Bootcamp Noord demonstratie; 16:00 uur: Competitie “Levend Tafelvoetbal”; 17:00 uur: Indigo School of Life; 17:30 uur: Feest in de tent: Joy Radio Drive-­in show. Meer informatie op: www.koningsdagtenboer.nl.

Auteur

Bram Noordhuis