Saranti presenteert ‘Oost West Circus Best’

Leeuwarden

Jeugdcircus Saranti is inmiddels al meer dan 55 jaar een begrip in Friesland en komt regelmatig met een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau gebracht door kinderen in de leeftijd van zes tot en met achttien jaar uit Leeuwarden en omgeving.

De acts bestaan uit onder meer trapezes, aerial hoop en tissues, eenwielers, acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op het draad en slapstick. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod en zelfs meer dan dat.

Dit jaar heeft het artistieke team gekozen voor een heel ander type van circus, namelijk theatercircus. In deze show zullen de acts verweven zijn in één groot doorlopend spektakel met veel dans, drama, theater, projectie en natuurlijk circus.

Het jeugdcircus presenteert zondag 22 april van 15.00 tot 17.00 uur ‘Oost West Circus Best’ in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Kaartverkoop via www.harmonie.nl


Auteur

Redactie