Voorjaarsconcert Brassband Heman en Majestic5

Bedum - Brassband Heman samen trakteert zaterdag 30 maart met Majestic5 de bezoekers van het voorjaarsconcert op een muzikale avond in de Maranathakerk in Bedum. Aanvang 20.00 uur.

De band brengt een divers programma ten gehore met stukken als Hymn of the Highlands, solistische werken als Nordic Polska maar ook populaire muziek als Penny Lane en filmmuziek van The Incredibles.

Majestic5 is een professioneel koperkwintet van Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso met Christelle van den Berg en Friso Valkema op trompet, Riane van Kooten op hoorn, Piet Durk Meijer op trombone en Jacob Korf op tuba.

Brassband Heman uit Zuidwolde bestaat uit circa 28 muzikanten. Koperblazers en slagwerkers. De band heeft in 2018 tweemaal de eerste prijs gewonnen in de vierde divisie en komt in juni uit in de derde divisie op het muziekfestival op Borkum. Kaarten zijn te verkrijgen via voorverkoop@brassbandheman.nl. De entreeprijs is 10 euro.

Meer informatie over het concert en de band is te vinden op www.brassbandheman.nl, op Facebook BrassbandHeman en Twitter BrassbandHeman.