Streekmarkt Verhildersum Leens

Leens - Het is weer lente, tijd voor de grote schoonmaak, genieten van de zon, de lammetjes in de wei én van gerechten.

Laat u inspireren door de lekkernijen en lokale producten. Ontmoet oude bekenden en probeer nieuwe producten van de standhouders op streekmarkt Verhildersum Leens. Deze is 16 maart van 10.00 tot 16.00 uur bij de museumboerderij Verhildersum. Entree is gratis.

Het is voorjaar en dus gaat de Streekmarkt Verhildersum weer naar buiten. Natuurlijk kunnen bezoekers als altijd terecht voor allerlei heerlijkheden, voornamelijk uit de eigen streek, gemaakt door gedreven en gepassioneerde ondernemers. Ambachtelijke biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van boerenscharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer.

Maar deze keer zijn er ook bijzondere lekkernijen, spreads en confiture, naar 100 jaar oude Transsylvaanse recepten. En mispelgelei van het Hogeland. Ook lekker op brood of bij een kaasplankje. De standhouders vertellen graag over hun producten en laten bezoekers proeven van alle heerlijkheden. En vergeet ook niet een kijkje te nemen in de boomgaard bij de voorjaarssnoei.