NL Doet bij Landgoed Verhildersum Leens

Leens - Het Oranje Fonds houdt samen met duizenden organisaties in het hele land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Interesse? Doe dan vrijdag 15 maart mee aan NLdoet , maak kennis met vrijwilligerswerk en help Landgoed Verhildersum deze klus te klaren.

Samen wordt aan de slag gegaan om Landgoed Verhildersum weer spik en span t maken voor het nieuwe seizoen. Er is de hele winter al hard gewerkt om de nieuwe exposities klaar te maken en de grote voorjaarsschoonmaak is bijna klaar. Toch zijn er nog heel veel klusjes die moeten gebeuren, zoals het schoonmaken van de paaltjes op de brug bij de borg, de bankjes in de tuin, het tuinhuisje en alle informatieborden en nog veel meer. Zin om te komen klussen? Aanmelden kan via info@verhildersum.nl of per telefoon: 0595-571430.

Vraag vrienden, familie of collega’s of ze mee willen doen en meld je samen aan. En wie weet bevalt het zo goed, dat je actief wilt blijven als vrijwilliger. Verhildersum heeft nog verschillende vacatures voor vrijwilligers.

Vrijdag 15 maart is een kans om alvast kennis te maken met het Landgoed en andere vrijwilligers. Een aantal vrijwilligers heeft zich al aangemeld om een lunch te maken voor alle harde werkers tijdens deze klusdag.

Voor meer informatie: neem contact op met Verhildersum, www.verhildersum.nl of kijk op www.nldoet.nl