The Billy Joel Experience

Winsum - The Billy Joel Experience treedt 6 april op in De Hoogte in Winsum. Aanvang is 21.30 uur, zaal open om 20.30 uur. Entree 16 euro.

Tickets besellen kan via www.eventree.nl/event/the-billy-joel-experience-live-at-de-hoogte. Voorverkoop adres is Sporthuis Winsum, Onderdendamsterweg 9 in Winsum.

Billy Joel

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘The Pianoman’ maar ook rockers zoals ‘My life’, ballads zoals ‘Honesty’ of Rock & Roll zoals ‘Only the good die young.’

Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute.

The Billy Joel Experience. Alexander & 003

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv beginnend bij meest prestigieuze pianobars en doorlopend tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Unaniem werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

Meer concerten

Biggelmee geeft 15 maart haar 20 jarig lustrumconcert. Een avond met repertoire van de afgelopen 20 jaar aangevuld met groningse liedjes en na afloop dansen en zingen met El Jackson. Aanvang 20.00 uur, voorverkoop 6 euro bij Sporthuis Winsum, kassa. De kosten zijn 7,50.

Voor 16 maart voor het optreden van de Komedianten uit Eenrum (toneel) kan men telefonisch reserveren via de Hoogte 7,50 euro voorverkoop 0595-442846

Voor Stephano Keizer (12 april) gaat de kaartverkoop via Sporthuis Winsum en www.skkw.nl