Flitscursus 'Spelen in een band' in 5 dorpen in Groningen en Drenthe

Den Andel - Na de voorjaarsvakantie start De Rijdende Popschool 5 flitscursussen 'Spelen in een band' in Den Andel, Nieuw Balinge, Noordbroek, Ten Post en 't Zandt.

Het is een flitscursus, omdat het 4 lessen zijn. De cursus is voor iedereen vanaf 8 jaar. De eerste les is een kennismakingsles om te kijken of je het leuk vindt. Als je doorgaat kun je na afloop van de cursus een aantal liedjes spelen met je band.

Op het Rijdende Popschool Festival 30 maart in Martiniplaza treden alle bands van De Rijdende Popschool op. Wie meedoet met de flitscursus mag ook optreden op dit festival.

Het Rijdende Popschool Festival is een DIY (Do It Yourself) Festival. Dat betekent dat je zelf mag optreden, mee kan doen aan workshops en allerlei andere activiteiten en concerten kunt bijwonen. Het festival opent met de band Hippe Gasten en wordt afgesloten met De Varkentje Rund Theatershow. Er zijn onder meer workshops DJ’en, songwriting, drummen en beats maken.

De Rijdende Popschool geeft kennismakingslessen voor de flitscursus in:

In het Berehoes in Den Andel en bij Dorpshuis Ten Post woensdag 27 februari van 16.00 tot 17.30 uur en bij Landgoed de Camping in ’t Zandt ook woensdag 27 februari, dan van 14.00 tot 15.30 uur

In Zalencentrum De Heugte in Nieuw Balinge is het vrijdag 29 februari van 16.00 tot 17.30 uur, bij JC Heartbeat in Noordbroek woensdag 27 februari van 16 tot 17.30 uur.

De kosten voor de kennismakingsles bedragen 2,50 euro (meenemen op de dag zelf) . Doe je mee met alle 4 de lessen dan kost het 40 euro in totaal.