Winsumer Witte Wieven Wandeling

Winsum - Dit jaar gooit Promotie Winsum het over een andere boeg. Oktober of november spookmaand, wel nee. In maart, dan komen de Witte Wieven ……….

16 maart is het zover, dan komen de griezels, monsters, spoken en gedrochten weer naar Winsum. Vanaf een uur of zeven kruipen ze uit schaduwzijde van de maatschappij en jagen de brave burgers schrik aan. De deelnemers aan de spooktocht worden langs een mooie en bijzondere route geleid. Op onverwachte momenten staat ze een gruwelijke verrassing te wachten. Op de helft van de tocht mogen de groepen even bijkomen in het etablisiment van de wieven in het wit maar of je daar nu echt rustig van wordt……….?!

Zoals gebruikelijk eindigt de tocht op het Dorpsplein waar de plaatselijke horeca een stand heeft staan. Na afmelding krijgen de deelnemers een bon die kan worden ingeleverd bij Cafetaria Family ’t Centrum. Als het lukt staat er op het plein een groot ledscherm waarop foto’s worden getoond van de tocht zodat iedereen nog even kan nagenieten van de wandeling.

De vele vrijwilligers zijn al drukdoende met de voorbereidingen, het beloofd dankzij hen dan ook weer een fantastisch evenement te worden De inschrijving start zaterdag 2 maart van af 10.00 uur. Wees er snel bij, want vol is vol. Dit kan via www.promotiewinsum.nl >> deelnemen aan een evenement? Deelname is vanaf 12 jaar. Meelopen is gratis en voor eigen risico. Het wordt zwangere vrouwen en hartpatiënten afgeraden om mee te lopen. Promotie Winsum behoudt zich het recht, zonder opgaaf van reden, deelname te ontzeggen in verband met de veiligheid.