Bridgeclub Bedum bestaat 45 jaar

Bedum - De bridgeclub Bedum heeft zaterdag 9 februari haar 45-jarig bestaan gevierd in het Trefcentrum in Bedum.

De leden werden onthaald met koffie en een gebakje. Daarna vond er een toespraak plaats van de voorzitter. Deze memoreerde dat 45 jaar geleden de wereld er heel anders uitzag. Een wereld zonder mobiele telefoon, je kunt je het nu bijna meer voorstellen. Maar het bridgen is gelijk gebleven met hier en daar wat aanpassingen.

De leden van het eerste uur, Willie Witsenboer, Greetje Jager, Henk van de Berg en Bert Damminga, werden onder applaus, in het zonnetje gezet en kregen bloemen van de voorzitter met als opmerking de “De allertrouwste Leden”.

Daarna werd Dineke Vredeveld verrast met een onderscheiding van de Nederlandse BridgeBond “Een Kei” ( in de vorm van een beeldje). Dineke is al jarenlang actief in de Bridgeclub, als voorzitter, wedstijdleider en het organiseren van de tuinendrive aan het eind van het speelseizoen. “Als een spin in het web” zo verwoorde de voorzitter het. De onderscheiding had ook bij de leden grote instemming.

Na dit alles werd er gebridged. Voor de plaatsen 1,5, 9 en 12 was er een prijsje. Op de eerste plaats zijn geëindigd Mary Thijssen en Oane Sikkema. Inmiddels hadden partners van verschillende leden zich bij het gezelschap gevoegd, om deel te nemen aan een koud en warm buffet.

Wilt u informatie of lid worden van de Bridgeclub Bedum, dan kunt u zich bij het secretariaat melden. Telefoonnummer: 050-3013141