Valentijns-taart D66 voor De Holm

Den Andel - De vrijwilligers en initiatiefnemers van De Holm, de Kroon op ‘t Hogeland, werden op Valentijnsdag verrast.

Ze kregen namelijk bezoek van enkele leden van D66 het Hogeland, die niet met lege handen kwamen. Zij, Jellie Willemsen – de Jong en Merville Kalkman, brachten namelijk de D66 Valentijns-taart mee.

Elk jaar wordt deze taart binnen het gemeentelijke werkgebied van D66, uitgereikt aan mensen in een organisatie, waarin met zich op bijzondere wijze inzet voor de samenleving. De Holm is de voormalige basisschool in Den Andel. Voorheen was het pand een gemeentelijk eigendom, nu is De Holm eigenaar.

Hier zijn inmiddels veel initiatieven en bedrijvigheid tot bloei gekomen, voor, met en door inwoners: voor iedereen dus. Hierbij is te denken aan yoga, leer-werktrajecten, geschiedenisprojecten, een radio-uitzending, eens per maand samen eten, opbouw, brocanterie, een dorpsarchief en meer.

De vrijwilligers maakten de D66-dames nog attent op de Hoge Thee 17 maart. Deze is alleen bedoeld voor vrouwen uit het hele Hogeland. Inschrijven daarvoor is nu al mogelijk. Voor meer info is de website http://deholm.net/ te raadplegen.