Toneelvereniging Dukdalf weer op de planken met “Iesveraining KrisKras”

Zoutkamp - Toneelvereniging Dukdalf Zoutkamp staat het komend weekend weer op de planken. Vorig jaar is de jaarlijkse uitvoering afgelast door ziekte in de gelederen van Dukdalf.

Dit jaar hebben de spelers de draad weer opgepakt en belooft het een dolle boel te worden met het kluchtige blijspel “iesveraining KrisKras”. Het stuk is geschreven door Harm Dijkstra. Dukdalf laat de bezoekers het wel en wee van het bestuur van de Ijsvereniging KrisKras meebeleven en vele dwaze situaties komen voorbij voordat de ontknoping daar is. De mensen van het decor, licht en geluid zijn momenteel druk bezig om eem. De spelers doen hun uiterste best tijdens de repetities en zullen als vanouds zorgen voor een avondje gezellig en ontspannen vermaak.

Er zijn 23 februari 2 voorstellingen te weten om 14.00 en 20.00 uur. Op 9 maart volgt de 3e voorstelling om 20.00 uur. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar bij Bakkerij/lunchroom De Zilte Bries in Zoutkamp. De locatie van de uitvoeringen is de achterzaal van Kegelbaan “De Zeearend” aan het Dorpsplein in Zoutkamp. Zaterdag 23 maart treedt Dukdalf op in Zaal Agicola in Baflo.