Concert Travertijn in T Sael

Groot Wetsinge - Ensemble Travertijn bestaat uit: Robert Jan van der Feen (dwarsfluit), Hinke Tolman (dwarsfluit), Ger van der Werf (piano), Jan Westerhof (dwarsfluit) en Maaike Zimmerman (cello).

Travertijn geeft zondag 3 maart om 15 uur een concert in ‘T Sael. Travertijn kiest in dit concert voor afwisseling in zowel samenstelling als muziekstijlen.

Er wordt geopend met een triosonate van De Fesch, en vervolgens wordt pianomuziek van Liszt gespeeld. In een trio van Kuhlau hoort men de “fluitistische” uitspattingen van de “Beethoven van de fluitmuziek”. Het trio voor 2 fluiten en cello van Genzmer is al geen onbekende meer in Groot Wetsinge, hierin zijn moderne klanken te beluisteren.

Na de pauze klinkt een romantisch of dramatisch middendeel van een fluitconcert van Reinecke, waarna de cello en piano daar een tandje boven op doen met “ Fantasiestücke” van Schumann. In een geheel andere sfeer: “little negro” en “little shepherd” van Debussy ter afsluiting

De voorstelling kost 15,00 euro inclusief hapjes. In verband met beperkte zitplaatsen is reserveren wenselijk. Dit kan via de website www.tsael.nl en de telefoon 050-306 21 96