Jan Henk de Groot met ‘De wolf is trug’

Warfhuizen - In zijn tweede soloprogramma ‘De Wolf is Trug’ heeft Jan Henk de Groot de Troebadoers roedel tijdelijk verlaten.

Als een eenzame wolf sluipt hij langs de theaters van Stad en Ommelaand met vragen als: waar zijn de sprookjes gebleven? Wat heb je echt nodig in het leven om gelukkig te zijn? Succes, geld, gitaren,… Likes of juist ongeluk? En waar hoor je eigenlijk thuis?

Jan Henk de Groot op zijn best met verhalen en rake liedjes in zijn natuurlijke habitat, het theater. Jan Henk werd bekend door liedjes als ‘Kielsterachterweg’, ‘Mamme van Michel’ en ‘Vuurtje kieken’. Hij won in 2013 de DvhN streektaalprijs voor het album ‘Weerom’. DvhN over zijn vorige programma ‘Tachtig Tammo’: “Baldadig, grappig en ontroerend”. In 2014 won hij de RTVNoord muziekprijs De Grunny Als lid van de Troebadoers had hij hits met ‘Riekdom’ en ‘Noar hoes’ en toerde hij 4 seizoenen langs de theaters.

Zondag 3 maart heeft Jan Henk de Groot een try out van zijn programm in dorpshuis de Warf in Warfhuizen. Aanvang 15 uur. Entree is 10 euro en reserveren kan via dorpshuis@warfhuizeninfo.nl