Streekmarkt Verhildersum Leens

Leens - De volgende streekmarkt bij Verhildersum in Leens is 16 februari van 10 tot 16 uur. Entree is gratis.

Februari met het wisselende weer, daagt mensen uit om er op uit te gaan. Een wandeling maken als het zonnetje schijnt en producten ontdekken op de Streekmarkt Verhildersum. Ook als het weer een minder zonnige kant laat zien is er binnen volop lekkers te koop en te proeven.

Veel van de producten op de markt komen uit eigen streek. Van ambachtelijk brood, kaas, appelsap, chutneys, groente, vlees, worst en nog veel meer. Neem bijvoorbeeld zo’n pak appelsap vol vitamines gemaakt van het fruit uit de boomgaard van Verhildersum. Of proef honing, perfect om aan te sterken en de griep of verkoudheid te bestrijden, maar natuurlijk ook om gewoon van te genieten. Allerlei producten van gepassioneerde boeren, makers, telers, imkers, bakkers en brouwers. Aangevuld met wat liefhebbers van wat verder weg halen.

Ook deze keer zijn er een paar speciale gaststandhouders, namelijk Chantal de Jonge van De Jonge Taarten met taarten en lekkers, Jelle Dam met Jotner speciaal bier, de Ciderwinkel met no- en low-alcohol dranken en ongefilterde biologische ciderazijn. En natuurlijk Trienke Woldringh met vachten en wollen accessoires van haar Gottland-schapen.

Meer informatie is te vinden op www.verhildersum.nl. Volg het landgoed ook op Facebook www.facebook.com/verhildersum of op Twitter @verhildersum