Blues & More naar Baflo met Jimi Hendrix Tribute

Baflo - Live Noord houdt zaterdag 2 maart Blues & More in zalencentrum Concordia in Baflo.

Twee Blues/Rock formaties zullen een dubbel concert verzorgen. De geheel nieuwe organisatie heeft twee top bands weten te strikken. Electric Hollers en Jimi Hendrix by Tightropes zullen een avondvullend programma volspelen.

Electric Hollers is een frisse, nieuwe blues/rock formatie uit het noorden van het land. Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die bezoekers meeslepen naar en andere tijd en plek. Met hun debuut album ‘Rise’ zijn ze klaar om Nederland te laten zien wat ze kunnen. De band neemt inspiratie uit bands zoals, Led Zeppelin, Santana, Grand Funk Railroad en Ten Years After. Electric Hollers hebben onlangs twee optredens verzorgd tijdens Eurosonic. De pers was lyrisch over beide optredens.

Tightropes zijn al een aantal jaren actief in Nederland. Zo speelde de band al eens tijdens Eurosonic en waren ze te gast bij Graspop Baflo. De band speelt funk/rock/blues. Tijdens de eerste editie van Blues & more zal de band een Jimi Hendrix Tribute verzorgen. Onder de naam Jimi Hendrix by Tightropes zullen ze een uitgebreide set met Hendrix materiaal spelen. De beste gitarist allertijden verdient een dergelijke Tribute, uitgevoerd door een ervaren en uitgebalanceerde band als Tightropes. De band zal ook nieuw materiaal gaan spelen van hun nieuwe album On Fire. Een album met nieuwe bluesrock en funk.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan bij Sporthuis Winsum en Coop Baflo. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk in de voorverkoop. Aan de deur 10,00 euro. Aanvang 20.30 uur. De organisatie heeft tevens plannen om meerdere activiteiten te gaan organiseren in de omgeving. Hou daarom ook de Facebookpagina en Instagram van Live Noord in de gaten.