Roon Staal met nieuwe programma in Wehe den Hoorn

Wehe den Hoorn - Met een nieuw programma begint zanger en pianist Roon Staal 7 februari in Gorredijk zijn nieuwe Winter Tour. De tour eindigt 25 februari in Zoetermeer en doet in totaal 7 provincies aan.

Het concert in Wehe Den Hoorn in Het Marnehoes is zaterdag 16 februari. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Nieuw werk

In 2019 staan 3 nieuwe album releases op het programma: ten eerste zijn album 'A New Door Opens' met daarop piano composities van eigen hand zoals het gelijknamige titelnummer maar ook 'Anthem For All' en 'The Land Where We Dance'. Dit album wordt in het voorjaar opgenomen. Later in 2019 wordt een nieuw album verwacht met veel nieuwe coversongs waaronder werk van John Lennon (Across The Universe), Boudewijn de Groot en Gilbert O'Sullivan. Tenslotte zal aan het einde van het jaar een tweede kerstalbum verschijnen in navolging van zijn eerste 'Christmas Album'.

Staal geeft tussen de touren in Nederland door ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan. Naast bekende eigen songs als Weet Waarom Je Leeft, Promise en In The Silence Of Light zullen ook zijn bekendere cover werken als Help Me Through The Night, Pie Jesu en Stay With Me 'Till The Morning niet ontbreken.

Alle informatie over. de Winter Tour en het concert in Wehe Den Hoorn is te vinden op de website www.roonstaal.com. Toegangskaarten kunnen hier online besteld worden of telefonisch via 06-30025992 en kosten 17,50 euro per stuk.