Jeugd Wonderboom met Orakel in De Blauwe Schuit

Winsum - De jongeren van Theaterschool Wonderboom spelen vrijdagavond 8 en zondagmiddag 10 februari de voorstelling ‘Het Orakel meneer Beer’ in De Blauwe Schuit.

Het verhaal en de teksten zijn door de jeugdgroep samen met de docenten bedacht en ontwikkeld als een kindervoorstelling voor 8 tot en met 12 jaar.

Wat leeft er onder je bed? Wat zit er in je kast? Wat gebeurt er als het donker wordt? Van alle knuffels op de wereld heeft er maar één alle antwoorden op al je vragen. Meneer Beer weet alles. En Noortje, Juno en Moos weten dat. Maar voor de slimme knuffelheld dreigt er gevaar, en onze drie meiden gaan er alles aan doen om Meneer Beer te beschermen. Zal het ze lukken? Kom kijken en moedig ze aan!

De jongeren van Jeugdtheaterschool Wonderboom zijn dit jaar de uitdaging aangegaan om zelf een voorstelling te maken, en wel voor kinderen vanaf 5 jaar. Met de ogen van een kind naar jezelf kijken en aansluiten bij de belevingswereld was de opdracht. Ouders, leerlingen, belangstellenden en alle kinderen zijn welkom.

Jongerengroep J3 van Wonderboom speelt ‘Het Orakel meneer Beer’ twee keer: vrijdagavond 8 februari om 19.00 uur en op zondagmiddag 10 februari om 15.00 uur in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum. De toegangsprijs is 7,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd tot 18 jaar. Reserveren via info@wonderboom.nl onder vermelding van de datum en het aantal kaarten. Er zijn maximaal 120 plaatsen per voorstelling beschikbaar.

Spelers zijn Annemarie Woltjer, Hanna Elsinga, Jonne Vosjan, Kylian Scheffer, Léon Goilo, Manou Bolhuis, Mirte Verkerk, Nils Doesburg, Olivier Batenburg, Zoë Gaal. De regie is in handen van Marjet van der Wal, zij schreef ook het script samen met de jongeren. Voor meer informatie zie www.wonderboom.nl