Opleidingen Noorderpoort Energy & Maritime nummer 1 van Nederland

DELFZIJL - De studierichtingen van Noorderpoort Energy & Maritime in Delfzijl zijn door de keuzegids van het mbo uitgeroepen tot de beste zeevaartopleidingen van Nederland.

Zowel de opleiding op niveau 3, stuurman-werktuigkundige kleine schepen, als de niveau 4 opleiding, maritiem officier alle schepen, zijn de nummer 1 van Nederland.

De school mag daarom het kwaliteitszegel gebruiken. Als de aankomende student dit zegel op een website of in brochures van een school ziet staan, dan weet hij/zij dus meteen dat de kwaliteit van het onderwijs van een hoog niveau is.

De Keuzegids Mbo 2019 is in Nederland dé onafhankelijke en gezaghebbende vergelijkingsgids voor een kritische studiekeuze in het mbo. De kwaliteitsvergelijkingen van de Keuzegids zijn gebaseerd op studiesuccescijfers, studentenoordelen en de keuring van de Onderwijsinspectie.

Vrijdag 25 en zaterdag 26 januari houdt de school open dagen en geïnteresseerden zijn dan ook van harte welkom om kennis te maken met de beste zeevaartopleidingen van Nederland: vrijdag van 16.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.