Korfballers met ruime cijfers langs Zunobri

WINSUM - De korfballers van DWA/Argo hebben zaterdag in de eigen Ripperdahal in Winsum met gemak gewonnen van Zunobri uit Zuidhorn. In een attractief duel werd het na een ruststand van 13-6 uiteindelijk 28-15.

DWA/Argo startte zaterdag zonder Tom van der Laan. Hij was afwezig in verband met zijn studie en werd vervangen door Gert Jan Stulp.

DWA/Argo kan tevreden terugkijken op de wedstrijd, waarin alle basisspelers hebben gescoord en het publiek werd verwend met veel doelpunten.

Zaterdag speelt DWA/Argo de lastige uitwedstrijd tegen Spannum. De Friese ploeg, die haar thuiswedstrijden in Easterein speelt, staat op gelijke hoogte in de ranglijst en zal zich willen revancheren voor het verlies dat in de veldcompetitie werd toegebracht door DWA/Argo. De winnaar behoudt in ieder geval aansluiting met koploper DTS. Het duel start zaterdag om 14.00 uur.

Scores DWA/Argo: Natasja Schuuring (6), Gert Jan Stulp (6), Lisanne Pettinga (5), Nick Brandsma (5), Lisette Hamminga (2), Sam Pestoor (2), Karen Oostmeijer (1) en Benjamin Pestoor (1).

Uitslagen:

DWA/Argo - Zunobri 28-15

Deinum - WIK’34 19-16

Veenwouden - Spannum 13-25

Stand:

DTS 5-10

DWA/Argo 5- 8

Spannum 5- 8

Deinum 5- 4

WIK’34 6- 3

Zunobri 5- 3

Veenwouden 5- 0