De SKKW organiseert: Jeroen van Merwijk

Winsum -Jeroen van Merwijk treedt zaterdag 2 februari op in De Hoogte in Winsum. Aanvang 20.30 uur.

Entree is 16 euro, vrienden van de SKKW betalen 14 euro. Kaarten reserveren kan via info@skkw.nl, vanaf zaterdag 26 januari uur bij Sporthuis Winsum in Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

‘Lucky’

Lucky zegt: ‘Van Merwijk is een slappe zak en een lafaard. Zijn tijd is voorbij, hij heeft zijn kans gehad. Het is mooi geweest. Het is tijd voor het echte werk. Het is tijd om te zeggen waar het op staat. De tijd is rijp voor Lucky.’ Lucky zal je krijgen ...Lucky zal je leren ... Lucky zal je! Lucky is alles wat je hoopt van niet en vreest van wel. Kom dan kijken ... als je durft!

Meer dan 25 jaar geleden trad Jeroen van Merwijk voor het eerst op in het theater. Sindsdien maakte hij als solist 13 theaterprogramma's. Hij schreef zo'n duizend liederen, columns, hoorspelen en televisie- en radiosketches. Hij schreef een zevental boeken, bedacht en presenteerde diverse radio- en televisieprogramma’s en werkte mee aan programma’s als Spijkers met Koppen en Kopspijkers. Hij schreef teksten voor artiesten als Hans Dorrestijn, Adèle Bloemendaal, Karin Bloemen en Erik van Muiswinkel. In december 2014 nam hij definitief afscheid van zijn carrière als soloartiest. Na hevig aandringen van familie, vrienden, bekenden, collega’s en een groot aantal hoogwaardigheidsbekleders besloot hij vorig jaar op zijn besluit terug te komen.