Toneelvereniging ODI op de planken in"de Hoogte"

Winsum - k Heb d'r niks gain verlet om,as dat mor wais! Een klucht in 4 bedrijven geschreven door Nico Torrenga en geregisseerd door Johan Brokken, voor het voetlicht gebracht door Toneelvereniging ODI.

Aaltje Beerepoot wil met vakantie, maar nu eens niet naar de camping, dus heeft ze een all-inclusive reis naar Egypte geboekt. Berend wil hier eigenlijk niets van weten, het begroot hem vreselijk dat zijn "Kippie" niet van stal komt. Daar komt ook nog eens bij dat het hotel helemaal niet zo luxe is zoals het in de brochure is beschreven, dus Berend wil kruipend wel weer naar huis.

Aaltje laat haar de kop niet gek maken en probeert er het beste van te maken, maar dan koopt ze een Egyptisch beeldje van een mooie man voor haar verzameling, maar of dit nu zo'n goeie zet was?? Een doldwaze klucht die weer voor een avondje lachen, gieren brullen staat.

De voorstelingen zij 22 en 23 februari in de Hoogte Winsum. Aanvang 20.00 uur,zaal open 19.00 uur. De kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen bij: Sporthuis Winsum of telefonisch, De Hoogte 0595-442846