Boekpresentatie eerste dichtbundel Inge Zwerver

Onderdendam - De boekpresentatie van de eerste dichtbundel van Inge Zwerver, getiteld ‘Dichter bij het Wad’ is vrijdag 1 maart.

Onder de naam Wadwicht deelt Inge haar gedichten via de sociale media waar liefhebbers van het Waddengebied haar al enige tijd volgen. Op veler verzoek heeft ze een selectie van haar gedichten gebundeld in een boekje, welke ze in eigen beheer gaat uitgeven. De gedichten van Inge zijn toegankelijk, herkenbaar, klein en helder. Ze gaan over het Waddengebied en over gevoelens van de mensen die je daar treft.

De presentatie is 1 maart van 16.00 tot 17.30 uur bij Boekhandel Daan Nijman in het UMCG in Groningen. Het eerste exemplaar van ‘Dichter bij het Wad’ zal Inge Zwerver uitreiken aan de directeur van de Waddenvereniging, mevrouw Lutz Jacobi. Vanaf dat moment is de bundel te verkrijgen bij Boekhandel Daan Nijman, bij enkele andere boekhandels in en om het Waddengebied en via de website www.wadwicht.nl. Geinteresseerden zijn van harte welkom de presentatie bij te wonen.