Diggy Dex en Stef Ekkel naar Spring Eenrum

EENRUM - Rapper Diggy Dex en volkszanger Stef Ekkel komen tijdens het Paaswekend naar Spring Eenrum.

Inmiddels is het programma voor 20 en 21 april rond. Om deze 22e editie eer aan te doen heeft het bestuur uitgepakt. Voor zondagavond, eerste Paasdag, is Diggy Dex gestrikt. Deze songwriter en rapper heeft hits als Treur Niet (Ode Aan Het Leven), Slaap Lekker en De Zon Op op zijn naam staan. De band die de feesttent dit jaar voor de tweede keer op z’n kop gaat zetten is coverband Proost. Net als vorig jaar zal deze zeskoppige formatie de tent in vuur en vlam zetten met hun rookkanonnen en special-effects. De feestact van de eerste avond is PartyFriex, bekend van het nummer Ik moet zuipen!. Naast deze artiesten is er ook ruimte op het podium voor Stef Ekkel, van het bekende nummer Liever te dik in de kist. it jaar is er ruimte voor vijf acts, waardoor het bestuur ook heeft gekozen voor een dj-act in de vorm van Luftwaffel.

De invulling van de Viefde Ainrommer Oavend heeft dezelfde opzet als de vorige edities: drankjes, gezellige muziek en rijen biertafels, om zo de gezellige dorpse sfeer te creëren. De avond zal, inmiddels ook traditioneel, geopend worden door feestband Butterfly, die ook de laatste twee uur spelen. Daarnaast zijn er meezingers van entertainer en zanger Jelle B en een optreden van troubadour Edwin Jongedijk. De Groningse tekstschrijver en zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven.

Kaarten zijn vanaf maandag 25 maart online verkrijgbaar en daarnaast te koop bij Brood & Kado Eenrum, Sporthuis Winsum, Marskramer in Leens en Cafetaria/Bar Eendrum.