Toeristisch Café Eemsdelta in De Basiliek

APPINGEDAM - Royaal voor de start van het nieuwe toeristisch seizoen houdt Top van Groningen het jaarlijkse Toeristisch Café Eemsdelta. Op woensdag 23 januari om 19.30 uur zijn toeristische ondernemers en organisaties van harte welkom in Restaurant de Basiliek te Appingedam.

Het Toeristisch Café Eemsdelta is hét regionale toeristische café voor de (voormalige) gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum. Er is een informatief programma samengesteld: Bijpraten over de activiteiten van Top van Groningen en informeren over mogelijke kansen in 2019 voor de toeristische / recreatieve ondernemers. Specifiek wordt er aandacht besteed aan de ‘Vermarkting Waddenzee Werelderfgoed’ en ‘het merk Groningen’.

Verrassings-gast Reinhard Wolff zal deze avond inzicht geven in ‘omgang met de Duitse gast’. Wolff is bekend van zijn boekjes waarin op een humoristische wijze onze Duitstalige (on)vaardigheid op de hak genomen wordt.

Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn om te netwerken. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst. Dat kan via: eemsdelta.groningen.nl/tce.