Nog geen programmma, maar kaartverkoop Terug naar het begin al van start

APPINGEDAM - De online ticketshop van festival Terug naar het begin is geopend, hoewel er nog geen programma bekend is.

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019 zijn de oude kerken in Appingedam, Delfzijl en Loppersum voor de elfde keer het toneel van bijzondere optredens met de meest verrassende artiesten.

Dit jaar gaat de kaartverkoop extra vroeg van start. Tot 1 april 2019 geldt een vroege-vogel-korting.

Met verrassende optredens op unieke locaties van Appingedam, Delfzijl en Loppersum zet het festival jaarlijks dit uniek stukje Nederland op de kaart.

Kaarten voor het festival zijn te koop in de ticketshop op www.terugnaarhetbegin.nl. De keuze bestaat uit een openingskaart voor vrijdag 24 mei, dagkaarten voor zaterdag en zondag, combinaties van deze kaarten en gezinskaarten voor zaterdag 25 en zondag 26 mei. Ook kunnen bezoekers alvast tickets bestellen voor huurfietsen, met of zonder versnellingen of elektrisch.

Afgelopen jaar beleefde Terug naar het begin zijn tiende verjaardag, en in 2019 is het weer feest. Dan viert de Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) namelijk dat ze al sinds 1969 zorgt voor de prachtige middeleeuwse kerken van Groningen. Donateurs van de SOGK krijgen voor deze editie een bijzonder Gouden Arrangement met leuke extra's tijdens het festival.

Terug naar het begin is een festival van Stichting Oude Groninger Kerken. Ga voor meer info naar www.terugnaarhetbegin.nl.