Voorbereidingen Eurocup Delfzijl in volle gang

Delfzijl - Komend weekend vindt De vierde editie van Eurocup Delfzijl wordt zaterdag 9 en zondag 10 januari gehouden. De sporthal wordt vandaag omgetoverd in het Groningen Seaports Stadion.

In het stadion komen veel topclubs in actie. Eurocup Delfzijl heeft voor het jeugdtoernooi vier wereldberoemde clubs vastgelegd. Oud-Champions League-winnaars Ajax en Chelsea en de Noord-Duitse topclubs Werder Bremen en HSV debuteren op het hoog aangeschreven toernooi. Naast deze vier debutanten en vaste bespeler Regioteam Eurocup, komen FC Groningen, Sparta Rotterdam, AZ, sc Heerenveen, PSV, Bohemians Praag (Tsjechië) en KV Mechelen (België) opnieuw naar Delfzijl. Traditiegetrouw opent Regioteam Eurocup het toernooi. Op zaterdagochtend om 09.00 uur neemt de ploeg van trainer Peter Logtenberg het op tegen een andere vaste bespeler van Eurocup: AZ Alkmaar. De wedstrijden worden op door boarding omzoomd kunstgras gespeeld en door de mix van sfeerverlichting en muziek is dit voor zowel de voetballers als de toeschouwers een waar spektakel.

Roelof Luinge

Speciaal voor de sponsoren wordt op zondagmiddag 10 januari tijdens Eurocup Delfzijl een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Oud-topscheidsrechter Roelof Luinge is tijdens deze bijeenkomst te gast als spreker in de sponsorruimte in het Groningen Seaports Stadion. Luinge was als scheidsrechter al recht voor z’n raap en dat zal op zondag 10 januari als gastspreker zeker niet anders zijn.

Kaartverkoop

Eurocup Delfzijl trekt elk jaar meer publiek. De online kaartverkoop gaat dit jaar weer erg hard. Toegangskaarten zijn, zolang de voorraad strekt, tot en met vrijdag 8 januari te reserveren via:  www.eurocupdelfzijl.nl/kaartverkoop. Op zaterdag en zondag zijn er ook kaarten te koop aan de kassa’s in de sporthal. Eurocup Delfzijl wordt gehouden in de Brede School Noord in Delfzijl (Waddenweg 4, 9933 KH). De deuren voor publiek gaan op zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur open. Liveblog De komende drie dagen plaatst Eurocup Delfzijl via hun liveblog geregeld updates plaatsen met betrekking tot de werkzaamheden in aanloop naar Eurocup Delfzijl: www.eurocupdelfzijl.nl/liveblog-eurocup-delfzijl-2016.