Aanmelden van een NL Doet klus, ook in Winsum

Delfzijl - Elk jaar doen er meer vrijwilligers en organisaties mee aan NL Doet. Het VrijwilligersSteunpunt van Stichting Welzijn en Dienstverlening zet zich in om het vrijwilligerswerk ook tijdens NL Doet 2016 in de schijn werpers te zetten.

De NL Doet actie van het Oranjefonds is op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. In de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben al 18 organisaties een klus aangemeld voor deze actie. In Winsum en De Marne is dat antal nog bduidend minder. Misschien heeft uw organisatie, zorginstelling, sportclub, school, dorpshuis of museum ook een  klus of activiteit waar u nu niet aan toekomt of die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kan worden. Bijvoorbeeld het verven, opknappen en schoonmaken van een clubhuis, een uitje voor ouderen organiseren, het seizoen klaar maken van sportvelden of het opfleuren van een speeltuin.

Aanmelden

Ook dit jaar kan het Oranje Fonds een maximale bijdrage beschikbaar stellen van maximaal 400 euro voor NLdoet klussen. De aanmelding van de klus moet dan wel vóór 25 januari  bij het Oranjefonds binnen zijn. Voor vragen kan men contact opnemen met Thérèse Snaak: vrijwilligerssteunpunt@s-w-d.nl of  0596 – 650 787. Lees de voorwaarden op www.nldoet.nl.