Clinics hardlopen en Nordic Walking

BEDUM - Loopgroep Bedum start in juni met clinics hardlopen en Nordic Walking.

Beide clinics omvatten elk tien lessen en zijn zowel geschikt voor de absolute beginners als voor herintreders. De clinics worden gegeven door ervaren, gediplomeerde trainers van de Loopgroep Bedum. Gedurende de clinics zullen deelnemers merken dat hun conditie verbetert en ze in staat zijn om steeds langer, verder en met (meer) plezier te sporten.

De clinic start op zaterdag 4 juni om 10.00 uur bij de Carpoolplaats aan de Waldadrift in Bedum. Na afloop van deze clinic is men in staat om de 4 Mijl te lopen Voor nadere inlichtingen en opgave hardlopen: Nico Vierkant: 050-3012316, email trainer@loopgroepbedum.nl.

Nordic Walking is een soort wandelen, maar dan met stokken (poles). Het lijkt het een beetje op langlaufen zonder ski’s. Al tien jaar is er een enthousiaste groep nordic walkers bij de loopgroep. Om deze enthousiaste groep te versterken, wordt er een clinic gegeven. Die start op donderdag 16 juni om 19.00 uur vanaf sporthal ‘De Beemden’ in Bedum en bestaat uit tien lessen. Na de clinic kunnen de deelnemers gratis meedoen met de Walfridusvoettocht met start/finish in Bedum. Voor nadere inlichtingen en opgave nordic walken (vòòr 1 juni): Marijke Wardenaar: 050-3015863, email: marijkewardenaar@zonnet.nl.

Meer informatie: www.loopgroepbedum.nl.