Collecte Oranje Fonds Ten Boer door De Rijdende Popschool

TEN BOER - Ruim 1200 stichtingen en verenigingen in Nederland doen mee aan de landelijke Oranje Fonds Collecte van 17 tot en met 21 mei. In de gemeente Ten Boer wordt gecollecteerd door De Rijdende Popschool.

De opbrengst van de collecte gaat voor de helft naar activiteiten van de De Rijdende Popschool in de gemeente Ten Boer en voor de helft naar andere sociale initiatieven in de provincie Groningen.

De Rijdende Popschool is een stichting die zich ten doel gesteld heeft om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in contact te brengen met het maken van popmuziek. Om het lesgeld voor deelnemers zo laag mogelijk te houden worden allerlei activiteiten gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan dit doel. Er worden bijvoorbeeld workshops gegeven aan bedrijven, op scholen of bij evenementen of andere gelegenheden. Naast een groot aantal vrijwilligers doen ook de medewerkers vrijwillig extra werk voor De Rijdende Popschool.

Deze collecte is één van de activiteiten die het voortbestaan van de popscholen in de gemeente Ten Boer mogelijk maken. Er zijn popscholen in Garmerwolde, Ten Post en Sint Annen. Volgend jaar wil De Rijdende Popschool ook weer van start gaan in Thesinge en Ten Boer.

Aanmelden voor de collecte kan nog tot 17 mei. Stuur dan even een mailtje naar: info@derijdendepopschool.nl.