Hylmar Diemer weer twee jaar hoofdsponsor tennistoernooi Winsum

WINSUM - Bouw- en schildersbedrijf Hylmar Diemer is opnieuw twee jaar hoofdsponsor van het grote tennistoernooi in Winsum.

De afgelopen twee jaar was de Winsumer ondernemer ook al hoofdsponsor van het Hylmar Diemer Tennis Open, zoals het toernooi heet.

Het toernooi wordt traditioneel in de laatste week van juli gehouden op de tennisbanen van TC Winsum. Elk jaar doen zo’n 250 deelnemers mee. Voorzitter Tiemen Oosting van TC Winsum is blij met de continuering van het hoofdsponsorschap: „Als tennisclub zijn we ontzettend blij met zo’n betrokken Winsumer ondernemer. Een evenement als het Hylmar Diemer Tennis Open kan niet zonder hoofdsponsor. Het is fijn dat Hylmar Diemer daarom weer twee jaar lang zijn naam aan het toernooi wil verbinden.

Het Hylmar Diemer Tennis Open vierde vorig jaar het 25-jarig bestaan. Ter ere daarvan”gaven voormalig toptennissers Jacco Eltingh en Sjeng Schalken een demonstratie op de tennisbanen van Winsum. Daar kwamen vele honderden mensen op af.

Ook dit jaar staan naast het tennissen de nodige activiteiten op de planning. Zo organiseert de toernooicommissie onder andere een tiebreaktoernooi, een tennispongtoernooi en een pubquiz. Op de vrijdagavond is er een feestavond met de TC Winsum-band.

Tennisliefhebbers kunnen zich tot en met 15 juli opgeven via: www.toernooi.nl. Opgave kan in de categorieën 3 tot en met 8.

Speciaal voor de senioren is er - net als voorgaande jaren - een categorie 7/50+. Het toernooi is van 25 tot en met 31 juli. Bij veel deelname worden er ook al wedstrijden op de zondag voor het toernooi gespeeld.