Kroegbaas Jules Carels uit Garrelsweer bij laatste 10

GARRELSWEER - Kroegbaas Jules Carels van Café De Brug uit Garrelsweer behoort tot de laatste 10 kanshebbers op de titel De leukste kroegbaas van Nederland.

Tot en met 30 juni kan er gestemd worden en zal in de avond van de 30e de winnaar bekend gemaakt worden. Er kan op twee manieren gestemd worden op Jules Carels: via de website

http://www.deleukstekroegbaas.nl of onbeperkt per SMS (a 90ct per bericht). Stuur dan de tekst: KROEGBAAS JULES naar 3010.

De kroegbaas met de meeste stemmen krijgt een optreden van feestact Geen Stempel cadeau. De persoon die de winnende kroegbaas heeft opgegeven krijgt een minivakantie aangeboden.

De competitie, een initiatief van feestact Geen Stempel, is meer dan succesvol te noemen met 161 aanmeldingen en tot nu toe meer dan 146.000 stemmen. De Oosterhoutse kroegbaas Martin van Rooij van Keldercafé DownTown kwam vorig jaar als winnaar uit de bus.

De zoektocht naar de leukste kroegbaas van Nederland mag volgens Ricky van Geen Stempel gezien worden als een ode aan de kroegbazen die ons biertje tappen, die ons verzorgen, een luisterend oor zijn als dat nodig is, die altijd de sfeer erin brengen en ons een tweede huis proberen te bezorgen: "Voor al die kroegbazen hebben ze de meezinger De kroegbaas geschreven en opgenomen; om ze te bedanken en in het zonnetje te zetten.