Vos|Gekas & Boot wint bedrijvenvoetbal Bedum

BEDUM - Vos|Gekas &Boot is de winnaar van de 27 ste editie van het bedrijvenvoetbaltoernooi in Bedum.

Het is de eerste keer dat het bedrijf de prestigieuze bokaal wint. Voor de tweede achtereenvolgende keer wonnen de veertigplussers van Le Nez het 7 tegen 7.

Onder grote publieke belangstelling versloeg Vos|Gekas & Boot BV het team van Onlineveiligmeester.nl in de finale met 1-0. Daarmee kreeg het bedrijvenvoetbal een verrassende en terechte winnaar.

Kruidenvoorthuis.nl en Accountantskantoor Groeneveld werden derde. De Fairplay bokaal was voor de debutant Horus View and Expplore.

Voor de tweede keer organiseerde de stichting een 7 tegen 7 toernooi voor 40-plussers. Tien teams streden zaterdagmiddag op het kunstgras voor de prijzen. Veel prominente oud-voetballers uit Bedum en omgeving vertoonden nog een keer hun kunsten. De ‘oudjes’ van Le Nez versloegen in de finale het team van Primera De Gele Klap/Van Bruggen Bestratingen met 2-1. Boetiek Stuif es In en Van Dijken Communicatie eindigden als derde. De Fairplay cup was voor de Hanzehogeschool.

Op vrijdagavond trad de band Barcode op voor 700 bezoekers. Tijdens de afsluitende feestavond op zaterdag waren er meer dan 1200 bezoekers. Partyband Papa Di Grazzi en Gers Pardoel zorgden voor een geweldige sfeer in de feesttent. Tientallen vrijwilligers van SV Bedum en DIO Bedum ondersteunden in de organisatie.

“Het weekend is vlekkeloos verlopen”, zegt Rob van der Werf, voorzitter van de stichting Bedrijvenvoetbal. Het begon op donderdagavond met een sponsoravond met de medewerking van toparbiter Bas Nijhuis. Daarna twee dagen sportief en goed voetbal door meer dan 600 actieve voetballers. De publieke belangstelling was groot en de sfeer geweldig. Van der Werf: “Onze dank gaat vooral uit naar alle vrijwilligers en sponsoren. Alleen dankzij hen is zo’n groot evenement in Bedum mogelijk. Daar mogen we met elkaar ongelofelijk trots op zijn”