VriendenLoterij verrast Marga uit Bedum

BEDUM - Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Marga Rijskamp uit Bedum. Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina, waar Marga lid is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds om Marga eens in het zonnetje te kunnen zetten.

Inez Zeldenrust, secretaris bij CMV Wilhelmina: „Marga is een bescheiden persoonlijkheid, die altijd klaar staat om te helpen en zelf nooit op de voorgrond zou treden. Zij is een zeer gewaardeerd lid en verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Marga geniet enorm van het bespelen van haar favoriete instrument, de basklarinet. Zij zou dolgraag lessen volgen en accessoires aanschaffen om echt beter te kunnen spelen. Muziek maken is haar uitlaatklep. Dit plezier is haar zo enorm gegund. Dankzij het VriendenFonds kunnen we haar daarmee verrassen.”

Marga Rijskamp: „Wat geweldig. Een ontzettend mooi gebaar.”

Twee keer per jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij of andere organisaties met een ANBI of SBBI-status een aanvraag doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een financiële bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.