Aron van Geffen jeugdkampioen Tennisclub Ten Boer

TEN BOER Aan de jeugdkampienschappen van d - Aan de jeugdkampienschappen van de Tennisclub Ten Boer (TCTB) hebben afgelopen weekend 35 kinderen meegedaan.

Er werd gestreden in de categorieën rood, oranje, groen en geel, genoemd naar de gebruikte bal. In de categorie rood ging Joachim van der Veen met de beker naar huis. Noor Zelders werd tweede en brons was er voor Maurijn van der Veen.

Mark Oosterink ging met de eer strijken in de categorie oranje. Daan van der Hoeven kreeg de zilveren medaille, Jordi Breider de bronzen.

In de categorie groen was Harold van Geffen in de finale net wat sterker dan Teije ten Cate. De derde plek was voor Daan Zuur.

De oudste junioren lieten zien dat ze flinke vorderingen maken in het tennisspel. De door de TCTB georganiseerde selectietrainingen werpen hun vruchten af. De wedstijden waren vaak spannend en van een behoorlijk niveau. De spannende halve finale ging tussen Ale ten Caten en Melle Elgersma. Ale trok aan het langste eind en mocht vervolgens de finale spelen tegen Aron van Geffen. Deze was toch nog net een maatje te groot voor Ale. In de partij om de derde plaats won Melle Elgersma van Esther Bangura.

In het dubbelspel gingen Aron van Geffen en Melle Elgersma met de beker naar huis. Het zilver was voor het duo Falco Dijkhuis en Guus Rozema. Anna Bolhuis en Esther Bangura kregen de bronzen medaille.