Vijf John Deeres voor Groenvoorziening A.J. van der Werf

BEDUM - John Deere dealer GroeNoord Ag &Turf leverde onlangs vanuit vestiging Groningen maar liefst vier nieuwe John Deere tractoren en een John Deere frontmaaier af aan Groenvoorziening A.J. van der Werf in Bedum.

Na de officiële overhandiging van de sleutels door Menko Boersma, Roelof Moek en Ewoud Buist van de firma GroeNoord aan Rob van der Werf en Jan Kuiper was er natuurlijk een fotomoment. Op de foto zijn de toekomstige chauffeurs goed vertegenwoordigd.

Groenvoorziening A.J. van der Werf gaat deze nieuwe John Deeres gebruiken voor het bijhouden van wegbermen, watergangen en andere groen technische werkzaamheden. Eigenaren Rob van der Werf en Jan Kuiper kozen voor deze tractoren om hun goede ervaringen met GroeNoord en John Deere. “Door meerdere verschillende types aan te schaffen zijn we flexibel met de inzetbaarheid, zo hebben we voor verschillende werkzaamheden altijd de juiste machines paraat,” aldus Kuiper.

Groenvoorziening A.J. van der Werf uit Bedum is al meer dan 75 jaar actief in dit vakgebied. Het is een innovatief bedrijf, dat als een van de meest allround opererende groenvoorziening bedrijven van Noord-Nederland geldt.

Zowel particuliere opdrachten als opdrachten van overheidsinstanties, non-profitorganisaties, bedrijven of instellingen: de ervaren en goed geschoolde medewerkers van groenvoorziening van der Werf ontfermen zich er graag over.

GroeNoord Ag&turf B.V. heeft zeven vestigingen in Groningen en Drenthe.