Recordaantal deelnemers Hylmar Diemer Tennis Open

WINSUM - Het Hylmar Diemer Tennis Open 2016 heeft vanaf zondag 24 juli een recordaantal van 292 deelnemers mee.

Vorig jaar streden op het een week durende toernooi van TC Winsum 270 mensen mee om de winst. Zoals elk jaar speelt iedereen eerst minimaal twee poulewedstrijden. De poulewinnaars gaan door naar de afvalschema's. Op zondag 31 juli is de finaledag.

Behalve het tennissen zijn er ook tal van activiteiten, voor deelnemers én andere belangstellenden. Woensdag is er om 18:00 uur een barbecue; donderdag om 21:30 uur een klaverjastoernooi; vrijdag om 11:00 uur tennispong, blindtennis en tennisvolley; om 13:00 uur een tiebreaktoernooi en om 21:30 uur een optreden van de TC Winsum-band; zaterdag om 21:00 uur een subquiz

Zondag, maandag en dinsdag beginnen de wedstrijden om 10:30 uur. Vanaf woensdag gaat het om 09:00 uur al los. De laatste spelers gaan dagelijks rond 21:00 uur de baan op. Iedereen is welkom om te genieten van mooi tennis, onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast hoofdsponsor Hylmar Diemer is er een recordaantal subsponsoren die het toernooi mede mogelijk maken: SubAdvies, Juwelier Pannekoek, camping Marenland, schoonheidssalon Bolt&Beauty, cafetaria Family, 4in1 Meijer, De Print Winsum, café J&A, bakkerij Rutgers, Aircosupport Warffum en tennismateriaal.nl.