Foto Petra Veenstra wint

BEDUM - Petra Veenland legde volgens de jury het thema Zomer, op weg naar de herfst het mooiste vast. Petra wint voor de tweede keer een prijs in de wedstrijd van VVV Bedum.

De jury vond: ‘de herfst is mooi gevangen door de damp, waterdruppels en de zon. Het is Petra goed gelukt om de meeste dauwdruppels scherp te krijgen. Het is daarnaast een mooie foto om te zien’.

Door de reacties op deze fotowedstrijd is besloten om elk kwartaal een fotowedstrijd uit te schrijven. Per deelnemer kan men 2 foto's insturen. De volgende inzendtermijn is al weer gestart. Het thema is: Herfst, op weg naar de winter. Inzendingen voor deze ronde kunnen tot 30 december worden gestuurd aan info@vvvbedum.nl. De foto’s kunnen ook afgedrukt worden en ingeleverd in de VVV winkel aan de Kapelstraat 3 in Bedum.

De deelnemers leveren een bijdrage van 3 euro als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum. Ben je reeds VVV - Bedum -donateur of wil je donateur worden voor 5 euro per jaar, dan betaal je 2 euro als inschrijving. De winnaar ontvangt een VVV bon!