Nieuwe show Emilio Guzman

DELFZIJL - Cabaretier Emilio Guzman treedt donderdag 1 december op in Theater de Molenberg met zijn programma Alle mensen verzamelen!

Guzman wordt al van kleins af aan een dromer genoemd. Vaak werd hij de klas uitgestuurd, omdat hij uit het raam zat te staren. Op de gang kon hij dan ongestoord verder gaan met dagdromen. Ook nu nog is hij soms plotseling verdwenen in zijn fantasie. Vaak als hij hardop droomt, wordt hij afgeserveerd als fantast. Het grote podium van de Molenberg is dan de ideale omgeving voor zo’n fantast. Daar kan hij los en met een beetje vindingrijkheid lost hij en passant ook nog eens alle wereldproblemen op.

Emilio Guzman won in 2014 met zijn vorige programma Een dunne dekmantel de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende cabaretier. Ook voor Alle mensen verzamelen! ontvangt hij goede recensies. Het Parool gaf hem vier sterren met daarbij de toevoeging: ‘Ooit was hij het broertje van Javier, maar Emilio is inmiddels afgetekend de interessantere Guzman.’

De aanvang is kwart over acht.