Kerstconcert Roon Staal in Feerwerd

FEERWERD - Singer-Songwriter Roon Staal geeft vrijdag 16 december 0m 20.00 uur een kerstconcert in de Jacobuskerk in Feerwerd.

Staal, die zichzelf vanachter de piano begeleidt, brengt dit jaar tijdens het concert vooral de klassieke kerstsongs en kerstcarols ten gehore. Bekende songs als Oh Holy Night, Silent Night, Mary's Boy Child, Gloria in Excelsis Deo maar ook het geluidschone Panis Angelicus staan op het repertoire, met zo af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte.

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carriere werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw.

In oktober vond de vierde Oktobertour, voorheen Noord Nederland Tour plaats, en presenteerde hij zijn nieuwe verzamelalbum Meditations Of A Singer-Songwriter: 3 cd's met 50 eigen composities van eerder uitgebrachte- maar ook nog niet eerder verschenen werk vanaf zijn tienerjaren. Dit pakket is aangevuld met een tekstboek en LP met een speciale eigen selectie.

Kaarten zijn te bestellen via:www.roonstaal.com of . 06-30025992.