Vanderlinde naar Cultuurerf Andledon

DEN ANDEL - De band Vanderlinde speelt vrijdag 3 november vanaf 20.30 uur op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel

De groep speelt eigen werk dat zich laat plaatsen tussen onvervalste rock, pop en sfeervolle Americana. De band rondom componist, tekstschrijver, zanger en (bas)gitarist Arjan van der Linde is al meer dan tien jaar een succesvolle act in zowel binnen- als buitenland. Naast de in Delfzijl opgegroeide Arjan van der Linde bestaat de band uit Wietze Koning (gitaar), Bart Schwertmann (gitaar en zang), Mark Eshuis (drums) en Christof Bauwens (gitaar).

Qua stijl komt de band in de buurt van bands en artiesten als Crowded House, Jason Mraz en John Mayer. De band heeft inmiddels diverse albums op zijn naam staan, die zowel in Duitsland als in Nederland tot lovende recensies hebben geleid en op de landelijke radiozenders ten gehore zijn gebracht. Vorig jaar bracht de band het album Live Trails uit, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan een weeshuis in Olon, Ecuador.

De entree is niet gratis.