Viermansformatie Bender in ‘t Marnehoes

WEHE-DEN HOORN - HOORN - De band Bender, een viermansformatie uit Haarlem speelt zondag 10 december ‘BROOS’ in ’t Marnehoes. De band bestaat uit zanger Bert Vissers, gitarist Tom Bak, contrabassist Jos Caspers en trompettist Rodney Calis.

BROOS is hun tweede album. Vier jaar geleden debuteerde Bender met de cd ‘Voor Het Te laat is’. Na hun debuutalbum richtte Bender zich nadrukkelijk op het toeren langs de landelijke culturele podia.

BROOS is een ode aan de kwetsbaarheid die in het bestaan besloten ligt. Een muzikale voorstelling met Nederlandstalige chansons over het kleine geluk, waarover je je elke dag kunt verwonderen en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt.

“Vrolijk en ontroerend. Uitbundig en melancholiek” Het lijken uitersten, toch weten de muzikanten van Bender ze moeiteloos te verenigen in het nieuwe liedjesprogramma.

Zonder opsmuk laat Bender allerlei muziekstijlen de revue passeren. Niet zelden zorgen de teksten van Vissers of de trompet van Calis voor adembenemende stiltes in de zaal

Bender is een talentvolle band aan het vaderlands ‘kleinkunstfirmament’ waarvan we de komende jaren nog veel moois mogen verwachten (auteur Fred Pach).

Entree: 12,00 euro, donateurs 10,00 euro, kinderen tot 12 jaar 5,00 euro.

Waar en wanneer: zondag 10 december , 15:00 uur. Kerkstraat 21 te Wehe den Hoorn.

Reserveren: muziekreserveringen@marnehoes.nl of 0595 – 571395/ 572875