Vijf van de negen leukste uitjes provincie uit Noord-Groningen

NOORD-GRONINGEN - Maar liefst vijf van de negen uitjes die in de race voor de titel het ‘Leukste uitje van Groningen 2018’ zijn te vindne in Noord-Groningen.

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal 100.000 stemmen uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Nieuw Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op dinsdag 9 januari 2018 tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

De negen genomineerde uitjes in Groningen ( in willekeurige volgorde): Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn; DoeZoo Insektenwereld in Leens; Familiepark Nienoord in Leek; Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans; Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum; Speeltuin St Vitusholt in Winschoten; TukTuk Lauwersoog in Lauwersoog; Vesting Bourtange in Bourtange; Zeehondencentrum Pieterburen in Pieterburen

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de achtste keer. Vorig jaar werd Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans het ‘Leukste uitje van de provincie Groningen’.

Kijk op anwb.nl/leuksteuitje voor een overzicht van alle genomineerden van de verkiezing van het ‘Leukste uitje’.