Gemeentewapens schilderen met heringedeeldGR

ZUIDHORN -  heringedeeldGR nodigt de inwoners uit de toekomstige gemeente Westerkwartier uit om mee zelf een gemeentewapen te komen schilderen voor de voorstelling die de groep momenteel maakt en in januari in Westerkwartier speelt.

De schilderworkshop onder leiding van kunstenares Annemiek Vos vindt plaats op donderdag 11 januari om 15.30 in Cultureel Centrum Zuidhorn. De workshop neemt ongeveer twee uur in beslag. Bij de schilderworkshop is plek voor maximaal 15 (jong)volwassenen (de workshop voor kinderen vindt eerder die dag plaats). In de voorstelling heeft de burgemeester (Bas de Bruijn) een prijswedstrijd uitgevaardigd voor het mooiste geschilderde gemeentewapen. Allerlei burgers komen langs om hun inzending in te leveren, want zij willen maar al te graag de prijs winnen. Bijzonder daaraan is dat die schilderingen worden gemaakt door mensen uit Westerkwartier, tijdens de schilderworkshop Er is ook sprake van een echte prijs die u kan winnen: een tochtje met een luchtballon! Geïnteresseerden mogen zich aanmelden via communicatie@heringedeeldgr.nl. HeringedeeldGR speelt:
  • Woensdag 17 januari om 20.30 in het Gemeentehuis in Zuidhorn;
  • Dinsdag 23 januari om 20.30 in het Gemeentehuis in Marum;
  • Donderdag 25 januari om 20.30 in het Gemeentehuis in Grootegast;
  • Vrijdag 26 januari 20.30 in het Gemeentehuis in Leek.
Kaarten worden verkocht via de website en bij diverse verkooppunten: Zuidhorn: ’t Kappertje Delicatessen, Marum: Primera Marum, Grootegast: Hazenberg, Dier & Tuin, Leek: La Pasión Delicatessen.