Cabaret Niet Schieten! met Esmée van Kampen

DELFZIJL - Esmée van Kampen staat donderdag 25 januari samen met Maarten Hennis en Arend Edel van cabaretgroep Niet Schieten! in Theater de Molenberg met de voorstelling Tijd voor een Trio.

Aan het begin van de voorstelling is te zien hoe beide heren in de herfst van hun leven een fris groen blaadje plukken: Esmée van Kampen. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien ook wel om hun eigen gebreken te maskeren. Het blaadje blijkt echter een eigen wil te hebben en een niet te temperen energie. Met een flinke dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun midlifecrisis. Maar ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Dat maakt Tijd voor een Trio tot een kwetsbaar en herkenbaar cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Niet Schieten won in 1994 het festival Cameretten en maakte sindsdien vijftien theaterprogramma’s, onder meer met Onno Innemee en Cynthia Abma. Dit seizoen worden ze bijgestaan door de getalenteerde duizendpoot Esmée van Kampen, bekend van onder andere Sister Act en Hairspray. De Theaterkrant omschrijft de samenwerking van het drietal als een ‘match made in heaven’.

De aanvang van de voorstelling is kwart over acht.