Proef de vitamines van het Groningerland

LEENS - Kunt u ook wel wat extra vitamines gebruiken in dit jaargetijde? Kom dan 17 februari naar de streekmarkt op Verhildersum en vul uw boodschappentas met allerlei heerlijkheden, vol vitamines en bijzondere smaken.

Februari met het wisselende weer, daagt u uit om er op uit te gaan. Een mooie wandeling maken als het zonnetje schijnt en heerlijke producten ontdekken op de Streekmarkt Verhildersum. Ook als het weer een minder zonnige kant laat zien is het de moeite waard om hier volop lekkers te kopen en te proeven.

Meer bewegen en gezond eten, zijn dé goede voornemens van het nieuwe jaar. En die kunt u waarmaken op de Streekmarkt, een ideale manier om gezond en (h)eerlijk eten te ontdekken. Veel van de producten op de markt komen uit eigen streek en land. Heerlijk ambachtelijk brood, lekkere geitenkaas, worst, jam, chutneys, boerenkazen, gerookte vis: ook in de wintermaanden heeft het Groninger platteland genoeg smakelijks te bieden.

Tap bijvoorbeeld een glaasje appelsap vol vitamines, gemaakt van het fruit uit de boomgaard van Verhildersum. Of proef heerlijke honing, perfect om aan te sterken en de griep of verkoudheid te bestrijden, maar natuurlijk ook om gewoon lekker van te genieten. Allerlei (h)eerlijke producten van gepassioneerde boeren, makers, telers, imkers, bakkers en brouwers.

Kom kijken wat boeren zelf telen en verbouwen. Wat gedreven ondernemers uit binnen – en buitenland halen en hier verkopen. Wat echte liefhebbers en kenners over hun product te vertellen hebben. Want eten is veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal! Ontmoet op de Streekmarkt Verhildersum de makers en verkopers. En blijf wat langer om te proeven, kijken, ruiken en te kopen – kortom: te beleven!